Det er godt at se på dit indre. Dit følelsesliv. Alle mennesker har brug for det. Ind imellem har vi simpelthen brug for mere støtte og en større investering i os selv, for de ting vi står i kan være så svære. Ikke for at gøre dig bange, men afhængigheder (shopping, alkohol, arbejde, præstationer, mad), tilbagetrækning til ensomhed og selvmord er nogle af de mest almindelige måder vi håndterer følelser på. Men der er en anden vej. Og det er at lære dig selv at kende. Og tage imod dig selv og ikke afvise dig selv.

Ring eller skriv til mig i dag på 31502535

Turde følge din egen følelsesmæssige vej her i livet. Lære at være mere tro mod dig selv. Mærke dig selv. Og udtrykke det til dine relationer. Nogle gange skal der ryddes op i relationer. Det er SÅ svært. Især ved vores allernærmeste. Men det kan være så livsdrænende for os ikke at drage omsorg for os selv. Men vi er nødt til det. Det er mig sådan på sinde at hjælpe mennesker til at blive mere autentiske, for jeg har igennem de sidste 15 år på egen krop oplevet, ikke bare en lille men hvor ENORM en livsændrende virkning det her. Det er alle pengene værd.

Psykoterapeut Louise Ariesen Rams

Er du modig?

Ja, det er du, hvis du har læst med så langt. For at ønske et ændring i ens liv, have håb for noget bedre – at livet ikke bare en en lang lort, du skal tage en bid af hver dag – kræver mod. Og der er så meget håb. Du kan få det SÅ meget bedre. Det er ikke noget jeg tror, det er noget jeg VED. Stol på mig. Du kan få det bedre. Når du sænker skuldrene, den kniv du har mod din egen strube af benhårde forventninger, vil du få mere nydelse. Måske skal du ind på et andet spor i dit liv.  Og det er medicinen mod den skuffelse du kan have over dig selv. Den forestilling, du havde om, at du skulle have klaret dig bedre. På dit job, i parforholdet eller på dit studie.

Det er nemt at mærke, når man vælger det ens sind, ens dybere følelse kalder på. Din krop bliver lettet. Dit åndedræt bliver længere. Dine sammenbidte kæber løsnes lidt. Du føler mere livsenergi, du føler håb.

Psykoterapi eller samtaleterapi med mig er en støtte til at finde mod og styrke til at opnå ændringer i dit liv. I min optik er samtaleterapi et af fremtidens vigtigste værktøjer for det moderne menneske. Vi er mere end nogensinde pressede og stressede og et stresset sind har simpelthen svært ved at træffe kloge beslutninger for sig selv. Det er svært at indse at man har brug for hjælp. Skammen kan have indvirkning. Eller det kan være svært at række ud og bede om hjælp. Ofte er det noget nogle der elsker os, råder os kraftigt til. Lyt til dem, hvis du er presset. De vil dig det godt. Samtaleterapi er relevant for dig, hvis du har:

  • Stress og angst
  • Livskrise
  • Tristhed og depression
  • Familieproblemer
  • Hvis du døjer med en tung bagage.
  • Selvværds/ensomhedsproblemer
  • Studierelaterede problemer
  • Parforholdsproblemer
  • Valg af karrierevej

Få det bedre med terapi

I terapi får du mulighed for at undersøge hvilke ting, der belaster dig i din hverdag. det kan være konkrete forhold i dit liv, bolig, jobsituation eller en besværlig situation i forhold til din partner, forældre, søskende eller en nær ven. Det er godt med professionel hjælp for presset omkring os er enormt.  Hvor befinder du dig i dit liv lige nu? Hvordan går du og har det? Vi finder ud af det sammen og jeg hjælper dig til at få det bedre, det er målet med samtaleterapi. Jeg tager udgangspunkt i din situation, som den er. Døjer du med at stole på dig selv? Lider du af dårligt selvværd? Nogle gange er det ydre ændringer der skal til og oftest har vi brug for også at se på det indre. Er vi kærlige mod os selv? Hvordan bliver vi mere kærlige mod os selv, så vi får et bedre indre klima.

Mit ønske er at tilbyde en støttende atmosfære, hvor du kan arbejde med at styrke kontakten med dine ressourcer og kvaliteter.

Det er min erfaring at for at gøre det arbejde, har vi brug for støtte, for presset er massivt både fra os selv og omverdenen. Det kræver vores mod at være ærlige overfor os selv og i vores relationer, men der igennem kommer frihedsfølelse, livslyst og selvaccept.

Skal vi snakke sammen? Ring eller skriv idag, så du handler og tager din mistrivsel alvorligt.

Ved opstart af psykoterapi aftaler vi, hvordan dit forløb kan være. Har du det meget svært lige nu kan det være godt med hyppige møder i starten.

En investering i terapi er en af de allervigtigste investeringer du kommer til at gøre i dit liv. Nemlig for at forbedre din egen energi og at styrke din livskvalitet.