Individuel samtaleterapi
Varighed: 60-90 minutter
Pris: 750 kroner.

For hver fem samtaler, du kommer hos mig, får du som en rabat den 6. gratis.

Du kan også købe et klippekort med 5 samtaler for 3000 kr. Så er prisen 600 pr. gang.

* Prisen for studerende, dagpengemodtagere er 600 kr. for terapi.

 

Parterapi

Varighed 1,5-2 timer

Pris: 1200 kroner

Afbud
Jeg ønsker at få afbud så hurtigt som muligt. Senest dagen før.

 

Skrivecoaching

Mulighed 1

Individuelt forløb, som består af  1-2 samtaler,  der imellem emailkontakt, respons på det skrevne hvis ønsket (op til 50 sider), vejledning enten via telefon eller skype i det omfang det ønskes.

Pris i alt for hele pakken: 2.700 kroner

Mulighed 2

Hvis du ønsker at gå videre med det skrevne, vil jeg støtte dig i den proces. Jeg vil bruge af min erfaring med dels at udgive på et forlag, medudgive eller helt udgive selv. Hvis du vælger at udgive selv, vil jeg rådgive dig i hele processen i forhold til valg af trykningsform, trykkerier, arbejde med grafisk opsætning, samt samarbejde med ekstern redaktør og korrekturlæser.

Hele pakken indeholder:

  • 2-3 samtaler
  • Manuskriptlæsning og respons på op til 70 sider
  • Rådgivning i forhold til udgivelsesproces, beregning af omkostninger, hvis du ønsker at udgive selv. Tips og tricks i forhold til, hvordan du kan sænke udgifterne, hvis du ønsker at udgive din bog selv.

I mellem vores møder vil der være mulighed for sparring via telefon eller skype, respons på tekster, rådgivning i forhold til udgivelsesproces enten via forlag eller selvudgivelse.

Pris i alt for hele pakken: 4.700 kr.

Mulighed 3

Samme indhold som Mulighed 2 – INKLUSIV:

  • Konsulentbistand i forbindelse med PR for bogen, kontakt til pressen (gode tips og tricks når du sender anmeldereksemplarer ud), rådgivning i forbindelse med pressemeddelelse. Hvordan får du din bog i medierne? I dag udgives der rigtig mange bøger, så PR og synlighed er afgørende for at få anmeldelser og øge salget.

Pris i alt for hele pakken: 5.200 kr.