Individuel samtaleterapi
Varighed: 60-90 minutter
Pris: 750 kroner.

Du kan også købe et klippekort med 5 samtaler for 3.000 kroner. Du sparer 750 kroner eller får en samtale gratis. Du må gerne betale dit klippekort i to rater.

* Prisen for studerende, dagpengemodtagere er 650 kroner for terapi. For unge under 18, studerende og dagpengemodtagere tilbydes et klippekort på 2.700 kroner for 5 samtaler.

Hvis du bor langt væk, er i udlandet eller foretrække samtalerne hjemmefra kan vi også tale sammen via messenger, skype eller facetime.

 

Parterapi

Første samtale varer to timer og koster

1.500 kroner.

Herefter 1200 kroner (varighed cirks 1,5 time)

Det er muligt at få tider hos mig efter klokken 18 eller lørdag. I så fald er der et tillæg på 250 kroner.

Afbud
Jeg ønsker at få afbud så hurtigt som muligt. Senest dagen før. Hvis der gives afbud på selve dagen beregnes fuld pris.

 

Skrivecoaching

Mulighed 1

Individuelt forløb, som består af  1-2 samtaler,  der imellem emailkontakt, respons på det skrevne hvis ønsket (op til 50 sider), vejledning enten via telefon eller skype i det omfang det ønskes.

Pris i alt for hele pakken: 2.700 kroner

Mulighed 2

Hvis du ønsker at gå videre med det skrevne, vil jeg støtte dig i den proces. Jeg vil bruge af min erfaring med dels at udgive på et forlag, medudgive eller helt udgive selv. Hvis du vælger at udgive selv, vil jeg rådgive dig i hele processen i forhold til valg af trykningsform, trykkerier, arbejde med grafisk opsætning, samt samarbejde med ekstern redaktør og korrekturlæser.

Hele pakken indeholder:

  • 2-3 samtaler
  • Manuskriptlæsning og respons på op til 70 sider
  • Rådgivning i forhold til udgivelsesproces, beregning af omkostninger, hvis du ønsker at udgive selv. Tips og tricks i forhold til, hvordan du kan sænke udgifterne, hvis du ønsker at udgive din bog selv.

I mellem vores møder vil der være mulighed for sparring via telefon eller skype, respons på tekster, rådgivning i forhold til udgivelsesproces enten via forlag eller selvudgivelse.

Pris i alt for hele pakken: 4.700 kr.