Perfectionism is the voice of the oppressor, the enemy of the people. It will keep you small and crazy your whole life. Make more messes and mistakes, shitty first drafts.
Anne Lamott (amerikansk forfatter, aktivist og skrivelærer)

Jeg elsker at arbejde sammen med andre mennesker, der interesserer sig for skrivning, bøger og skriveprocesser. Jeg kan næsten ikke komme i tanke om noget mere sjovt og meningsfuldt. Denne glæde og passion vil jeg gerne dele med dig. Men med udgangspunkt i der hvor du lige er; om du har lyst til at skrive og endnu ikke er startet, eller om du har skrevet i mange år, og gerne vil tage det et skridt videre for eksempel ud i udgivelse. Du bestemmer. Alle der skriver ved vigtigheden af at få kærlig opbakning i processen, samt hvor produktivt det er for ens arbejde at have en skrivecoach. Det er en stor glæde for mig, at dele den proces med dig.

Inde i dig er der en ivrig fortæller, som kalder på dig og inviterer dig via din skrivelængsel. Din indre stemme har noget på hjerte.

Men vi kan have meget modstand i os for at komme igang, eller fuldføre vores påbegyndte skriverier. Frygt, perfektionisme. Samtidig kan vi gå med en følelse af utilfredshed i livet, som kan stamme fra en indestængt kreativitet, som ikke får lov til at komme til udfoldelse.

Kreativiteten i os vil kun en ting: at blive manifesteret i verden. Det er barnet i os, vores grundlæggende essens, der vil skrive, tegne, spille, digte, synge, male – skabe noget. Det er i os helt naturligt, og kom også til udtryk, da vi var børn, inden vi fik en selvbevidsthed og vurdering af vores kreative produkter. Omkring otte års alderen begynder vi at blive kritiske overfor os selv.

Men skrivelængslen og skriveglæden er ligeglad med, om det du laver er “godt”, “klogt”, “nyskabende” eller “originalt”. Skrivelængslen selv er som en goldenretriever hvalp, der hopper op og ned af dig, og den ønsker kun at lege med dig.

Kom via skrivningen og manifestationen fri af følelsesmæssige dramaer i dit liv. Vi har på en måde ikke tid til de dramaer, for vi har ting at skabe, sange at skrive, bøger som skal ud. Jeg vil gerne hjælpe dig til at forløse din kreative proces. Jeg er af den overbevisning at det med at få og give barsk kritik, klarer vi fint selv. Faktisk alt for godt. Vi er vores egen værste dommer. Vi er så selvkritiske, at det blokerer mange af os til overhovedet at starte eller færdiggøre vores ting. På en omsorgsfuld, ukritisk måde, vil jeg hjælpe og give dig støtte i den følsomme proces, som det kan være at skrive. Og jeg vil guide dig blidt fremad. Jeg er nemlig af den overbevisning, at ting skal ud. Vi holder os selv tilbage, (og dermed vores glæde og skabertrang), når vi sidder i månedsvis – for nogle årevis – og perfektionerer og perfektionerer.

Vi kan enten have samtaler om din skriveproces, eller vi kan tage udgangspunkt i det du har skrevet.

Du bestemmer, om vi skal arbejde sammen i en koncentreret periode for eksempel hen over 1-2 måneder, eller det skal være en mere langstrakt proces eksempelvis henover et år.

Mulighed 1

Individuelt forløb, som består af  3-4 samtaler, mellemlæggende emailkontakt, respons på det skrevne hvis ønsket (op til 50 sider), vejledning enten via telefon eller skype i det omfang du ønsker.

Pris i alt for hele pakken: 2.500 kroner

Mulighed 2

Hvis du ønsker at gå videre med det skrevne til en eventuel udgivelse, vil jeg støtte dig i den proces. Jeg kan selvfølgelig ikke love dig en forlagsaftale, men jeg vil rådgive dig i forhold til at klargøre dit manus, inden du sender det, samt hvordan du kan tage kontakt, hvilke forlag er relevante, skrivning af henvendelsesbrev og research. Jeg vil bruge af min erfaring med dels at udgive på et forlag, medudgive eller helt udgive selv. Hvis du vælger at udgive selv, vil jeg rådgive dig i hele processen i forhold til valg af trykningsform, trykkerier, arbejde med grafisk opsætning, samt samarbejde med ekstern redaktør og korrekturlæser.

Hele pakken indeholder:

  • 3-4 samtaler
  • Manuskriptlæsning og respons på op til 70 sider
  • Rådgivning i forhold til udgivelsesproces, beregning af omkostninger, hvis du ønsker at udgive selv. Tips og tricks i forhold til, hvordan du kan sænke udgifterne, hvis du ønsker at udgive din bog selv.

I mellem vores møder vil der være mulighed for sparring via telefon eller skype, respons på tekster, rådgivning i forhold til udgivelsesproces enten via forlag eller selvudgivelse.

Pris i alt for hele pakken: 4.500 kr.

Mulighed 3

Samme indhold som Mulighed 2 – INKLUSIV:

  • Konsulentbistand i forbindelse med PR for bogen, kontakt til pressen (gode tips og tricks når du sender anmeldereksemparer ud), rådgivning i forbindelse med pressemeddelelse. Hvordan får du din bog i medierne? I dag udgives der rigtig mange bøger, så PR og synlighed er afgørende for at få anmeldelser og øge salget.

Pris i alt for hele pakken: 5.000 kr.

 


The reason you started working was, that there’s something inside of you, that if you could manifest it some way, you would understand more about yourself and how you coexist with society. I think its dangerous for artists to fulfill other peoples expectations.

David Bowie