Individuel samtaleterapi
Varighed: 60-90 minutter
Pris: 750 kroner.

* Prisen for studerende, dagpengemodtagere og pensionister er 600 kr. for terapi.

 

Parterapi

Varighed 1,5-2 timer

Pris: 1200 kroner

Afbud
Jeg ønsker at få afbud så hurtigt som muligt. Senest dagen før.

 

Skrivecoaching

Mulighed 1

Individuelt forløb, som består af  1-2 samtaler, mellemlæggende emailkontakt, respons på det skrevne hvis ønsket (op til 50 sider), vejledning enten via telefon eller skype i det omfang det ønskes.

Pris i alt for hele pakken: 2.700 kroner

Mulighed 2

Hvis du ønsker at gå videre med det skrevne til en eventuel udgivelse, vil jeg støtte dig i den proces. Jeg kan selvfølgelig ikke love dig en forlagsaftale, men jeg vil rådgive dig i forhold til at klargøre dit manus, inden du sender det, samt hvordan du kan tage kontakt, hvilke forlag er relevante, skrivning henvendelsesbrev og research. Jeg vil bruge af min erfaring med dels at udgive på et forlag, medudgive eller helt udgive selv. Hvis du vælger at udgive selv, vil jeg rådgive dig i hele processen i forhold til valg af trykningsform, trykkerier, arbejde med grafisk opsætning, samt samarbejde med ekstern redaktør og korrekturlæser.

Hele pakken indeholder:

  • 2-3 samtaler
  • Manuskriptlæsning og respons på op til 70 sider
  • Rådgivning i forhold til udgivelsesproces, beregning af omkostninger, hvis du ønsker at udgive selv. Tips og tricks i forhold til, hvordan du kan sænke udgifterne, hvis du ønsker at udgive din bog selv.

I mellem vores møder vil der være mulighed for sparring via telefon eller skype, respons på tekster, rådgivning i forhold til udgivelsesproces enten via forlag eller selvudgivelse.

Pris i alt for hele pakken: 4.700 kr.

Mulighed 3

Samme indhold som Mulighed 2 – INKLUSIV:

  • Konsulentbistand i forbindelse med PR for bogen, kontakt til pressen (gode tips og tricks når du sender anmeldereksemparer ud), rådgivning i forbindelse med pressemeddelelse. Hvordan får du din bog i medierne? I dag udgives der rigtig mange bøger, så PR og synlighed er afgørende for at få anmeldelser og øge salget.

Pris i alt for hele pakken: 5.200 kr.