Den 27. november 2018 udkom min nyeste bog, “Trangen til at skabe – lev et kreativt liv“.

Om bogen: Hvad vil det sige at være kreativ? Og er vi ærlig talt ikke trætte af at høre ord som kreativitet og innovation? Som om nogen har vedtaget, at det skal være for at forny os selv? Men denne bog handler om, hvorfor det gør os godt at være kreative. Hvordan kan vi udfordre vores modstand og genopdage kreativitet? Hvilke stærke kræfter holder os tilbage? Louise Ariesen Rams skriver engageret og vidende om, hvordan kreativitet vil gøre dit liv rigere, og hvordan du kan bekæmpe frygten til at fejle.

Dette er en kærlighedshistorie om kreativitet. Uanset om du er skabende, ikke ser dig selv som kreativ, er kunstner eller ønsker at være mere skabende i dit liv, er der inspiration at hente.

Hvordan kan vi leve vores liv nysgerrigt? Bogen handler ikke kun om kreativitet i hverdagen, men også om at skabe et interessant liv for os selv.

Link til køb af bogen “Trangen til at skabe”.

 

Når skam bliver til styrke (2017)

Den seneste bog fra par- og psykoterapeut Louise Ariesen Rams

Det er skammen, der taler, når vi føler os latterlige og uduelige. Når vi føler os uværdige til fællesskab og kærlighed, forståelse og empati. Men hvor kommer skammen fra? Kan vi komme den til livs?

I “Når skam bliver til styrke” ser vi forskellige måder, skammen kan komme til udtryk, og ikke mindst hvordan vi kan være opmærksomme og reagere hensigtsmæssigt på vores følelse af skam. For selvom følelsen er både uundgåelig og universel, er det forskelligt, hvad der udløser skammen hos os hver især – hvad end vi er børn, unge, mænd eller kvinder. 

Du kan købe bogen hos Forlaget Aronsen.

Sagt om bogen: “Det har været en fornøjelse, at læse denne bog og jeg kan på det varmeste anbefale den som en selvudviklingsbog, men også en bog, som kan bruges af lærere og pædagoger eller andre mennesker, der arbejder med bløde værdier, da der kan skabes en større bevidsthed om, hvordan vi skammer hinanden eller andre i vores professionelle virke eller som privatpersoner.”

Læs hele anmeldelsen her: www.paedagogen.dk

Læs mere om bogen her.

Kvinders lyst (2014)

Forsiden af bog "Kvinders Lyst" en interview bog om kvinders seksualitet.Kvinders Lyst er en bog til inspiration og en vej til indsigt i din egen eller din partners seksualitet.

Bogen tager udgangspunkt i interviews med en række fagpersoner – blandt andre: Psykolog Renée Toft Simonsen, Sexdebattør Jacob Olrik og professor i sexologi Christian Graugaard, sognepræst Benedikte Vejlby Baggesgaard, Anne Sophie Jørgensen og komiker Sanne Søndergaard. “Kvinders lyst” forsøger at afdække, hvad kvinders lyst er for en størrelse. Nogle gange kan den føles helt væk. Hvad siger sexologen om kvinders lyst? Hvad siger præsten? Hvad siger komikken? Alle disse forskellige syn kan lede dig frem til spørgsmålet – hvad siger du om din egen lyst – og ikke mindst ulyst?

Du kan bestille Kvinders Lyst på saxo.com – eller hos mig til særpris af 200 kr.

 

 

Det kan så let gå godt – i udlandet med familien (2010)

En bog der beskriver, hvordan min familie og jeg bestyrede Topas Eco Lodge i det nordlige Vietnam i et år.

Sammen med min man og mine to døtre på 6 og 8 år bestyrede jeg den fantastiske Topas Eco Lodge i det nordlige Vietnam, tæt på byen Sapa. Det kom der en bog ud af, som blev beskrevet på følgende måde:

“Det kan så let gå godt” er en inspirerende bog om at rive et år ud af kalenderen. Om at drage til Vietnams bjerge, tæt på den kinesiske grænse, for at bestyre en lodge med 25 bungalower og 42 ansatte midt i et område fyldt med rismarker, scootere og stammefolk. Læs med om, hvordan jeg og min familie byttede vores trygge hverdag ud med et liv med lokale stammefolk som medarbejdere, internationale gæster og daglige udfordringer som forsvundne vandbøfler og sprogbarrierer.

Du kan købe bogen ved at skrive en email til mig. Du kan få den til en særpris på 129 kr. i stedet for 249 kr.