Det kan så let gå godt - af Louise RamsJeg har udgivet to bøger og august 2017 kommer den tredje, som hedder: Når skam bliver til styrke, på forlaget Aronsen.

Det kan så let gå godt – i udlandet med familien...er en inspirerende bog om at rive et år ud af kalenderen. Om at drage til Vietnams bjerge, tæt på den kinesiske grænse, for at bestyre en lodge med 25 bungalower og 42 ansatte midt i et område fyldt med rismarker, scootere og stammefolk. Læs med om, hvordan jeg og min familie byttede vores trygge hverdag ud med et liv med lokale stammefolk som medarbejdere, internationale gæster og daglige udfordringer som forsvundne vandbøfler og sprogbarrierer.

Du kan købe bogen ved at skrive en email til mig. Du kan få den til en særpris på 129 kr. i stedet for 249 kr.

Kvinders lyst

…er en bog til inspiration og en vej til indsigt i din egen eller din partners seksualitet – og der igennem styrke og udvikle den.

Bogen tager udgangspunkt i interviews med en række fagpersoner – blandt andre: Psykolog Renée Toft Simonsen, Sexdebattør Jacob Olrik og komiker Sanne Søndergaard. Kvinders lyst forsøger at afdække, hvad kvinders lyst er for en størrelse. Nogle gange kan den føles helt væk. Hvad siger sexologen om kvinders lyst? Hvad siger præsten? Hvad siger komikken? Alle disse forskellige syn kan lede dig frem til spørgsmålet – hvad siger du om din egen lyst – og ikke mindst ulyst?

Du kan bestille bogen her:
(https://www.saxo.com/dk/kvinders-lyst_louise-ariesen-rams_hardback_9788777497537 )
eller hos mig til særpris af 200 kr. i stedet for normalt 279 kr.